Categoria Categoria Categoria 1 Categoria 2
Cerca
El formatge El Cingle, de La Frasera, guanya la medalla d’or al Fòrum Gastronòmic de Girona 2025
10 llibres que no us podeu perdre aquest Sant Jordi
Marià Vallès: “Una bona esporga representa el 50% de la producció”
El Mercat Origen Montserrat arriba per primera vegada a Sant Vicenç de Castellet el 26 d'abril
Torna la Fira del Montserratí a Castellbell i el Vilar amb un taller de cuina infantil com a gran reclam
Compte enrere per a la segona edició del Mercat Origen Montserrat a Olesa
Cabrit amb allada
El Parc Rural del Montserrat celebra amb èxit el seu primer Concurs d’Esporga d’Olivera
Montserrat Soler: "Deixar perdre productes autòctons com el mató significa perdre petites coses que ens diferencien d’altres cultures"
El Parc Rural del Montserrat organitza un tast de formatges a futurs professionals de la restauració
9 municipis acolliran el Mercat Origen Montserrat durant el 2025
Coca de recapte amb mató i verdures escalivades