Categoria Categoria Categoria 1 Categoria 2
Cerca
El Mercat Origen Montserrat arriba a Vacarisses amb tallers, música i productes locals
Amanida freda de mongetes de Castellfollit del Boix
El Parc Rural del Montserrat impulsa un nou producte agroturístic vinculat a la ruta de les matonaires
Influencers gastronòmics descobreixen Can Vilumara i els vins d’Entrebosc
Benvinguts a Pagès 2025 al Parc Rural del Montserrat: cinc experiències rurals per descobrir
Canelons de mel i mató
L’agricultura ecològica continua creixent a Catalunya i supera les 57.000 hectàrees a la província de Barcelona
Crema de tomàquet amb gelat de rocafort
Martí Alavedra: “Sense petits comerços els pobles semblen cementiris”
Tomàquets, albergínies rostides i molls amb escabetx de maduixots
El Parc Rural edita una guia de formatges per a establiments i botigues d’alimentació
El tast de formatges del Parc Rural triomfa en el sector gastronòmic