Categoria Categoria Categoria 1 Categoria 2
Cerca
Miquel Altadill: "La ratafia és un producte intergeneracional que molta gent ja coneix i aprecia"
El Parc Rural del Montserrat impulsa un nou segell de qualitat per promoure el producte local
L’Associació del Parc Rural del Montserrat aprova el Pla de Treball 2025 amb noves accions per dinamitzar el territori
Paté casolà de fetge de cabrit
Èxit de participació en la inauguració de la Ruta de les Matonaires de Montserrat
Lot de Nadal de productes 100% del Parc Rural del Montserrat
Flam de Castanyes
Miquel Picart: "La collita d’enguany ha sigut molt atípica, amb olives inflades d'aigua i amb poc rendiment gras"
Inauguració d'El Tall, l’Obrador d’Ús Compartit a Marganell
El Mercat Origen Montserrat arriba per primera vegada a Esparreguera
Fricandó de cabrit amb pasta fresca
Piera celebra una nova edició de la seva tradicional Festa de l’Oli