Categoria Categoria Categoria 1 Categoria 2
Cerca
Martí Alavedra: “Sense petits comerços els pobles semblen cementiris”
Tomàquets, albergínies rostides i molls amb escabetx de maduixots
El Parc Rural edita una guia de formatges per a establiments i botigues d’alimentació
El tast de formatges del Parc Rural triomfa en el sector gastronòmic
Joan Soler: “Montserrat actua com un gran imant turístic i ofega l’atenció cap als seus entorns”
Anna Torrens: “El clima i les característiques del terreny donen al producte una personalitat pròpia”
El Pla de Lluna es consolida com a activitat turística i cultural al Parc Rural del Montserrat
La Frasera aposta pel turisme de proximitat amb visites a la seva masia del segle XVI
Costelles a la brasa amb tomàquet i formatge cremós
Elena Simó: “Ens hem acostumat a tenir de tot durant tot l’any, però això no és sostenible”
Els municipis del Baix Llobregat Nord estrenen els Set Balcons de Montserrat, una nova xarxa de miradors panoràmics
Faves amb pell a la Catalana