Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

Descobreix la cultura i tradicions

 • Centres d’interpretació
 • COVES_ SALNITREJosepCanoDiputacióBarcelona02

  Coves de Montserrat

  La muntanya de Montserrat amaga en el seu interior més de 100 coves però la que anomenem Les Coves de Montserrat (també conegudes com del Salnitre), la trobem emplaçada a Collbató, i és la única que permet un passeig subterrani de 400 metres de llargada gaudint d'acondicionament turístic.

 • FundacioCatalunyalapedrera_com_01

  Espai Natura Montserrat- Coll de Can Maçana

  Punt d'atenció al visitant que permet accedir a totes les rutes d'aquest entorn amb tota la informació necessària per a gaudir-ne al màxim, així com descobrir racons més desconeguts per al públic en general. A més, es poden comprar productes característics de la zona: mel,vi, licors,etc...

 • AjuntamentCollbato_01

  Molí d'oli de Collbató

  El Molí d’Oli de Collbató. reconvertit en un Centre d’Interpretació explica, mitjançant plafons, fotografies i peces diverses, moltes d’elles cedides pels pagesos del poble, la tradició olivarera i oliera de Collbató, des de l’Edat Mitjana fins els nostres dies.

 • MoliOlesa.com01

  Molí d'oli d'Olesa

  Olesa ha destacat sempre per estar lligada al conreu de l’olivera. Una característica defineix el municipi, i és la de tenir una varietat autòctona com l’olivera palomar o olesana, de la qual s’obté un oli únic arreu del món, de bona qualitat, suau i equilibrat.

Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona