Categoria Categoria Categoria 1 Categoria 2
Cerca
Asier Larrañaga: “El paper de la ramaderia extensiva és fonamental a l’hora de gestionar i reduir la vulnerabilitat a cremar dels boscos"
Arròs amb cargols, conill i romaní
S’implementen mesures per potenciar la marca Parc Rural del Montserrat
Marc Clarasó Garcia: “Quan et menges un producte a l’època que toca és quan millor el trobes”
Es presenten oficialment Els Set Balcons de Montserrat
Piano de porc Ral lacat a la brasa amb ratafia, cremós de moniato fumat i quètxup de nabius
Marta Martínez, tècnica del Parc Rural del Montserrat, participa a la Cimera Mundial Sistemas Alimentaris Globales
Es preestrena la pel·lícula Roques a Manresa
S’inaugura l’Espai Montserrat al nou Centre Cultural Cal Puigjaner (Olesa de Montserrat)
Només el 25% de les explotacions agràries són gestionades per dones
Calçots, variat de cols i escamarlà amb romesco d'all negre
Anna Oliveras: “L’enoturisme ens permet divulgar la cultura del vi i la tradició vitivinícola del Bages”