Categoria Categoria Categoria 1 Categoria 2
Cerca
Manuel Fernández: "S’hauria d’apostar per granges familiars petites, perquè el producte que elaborem és de més qualitat"
Els Mercats Origen s’expandeixen a la resta de municipis del Parc Rural del Montserrat
Amanida d'estiu amb tomàquet i mató
Arnau Vilumara: “És molt important saber d’on ve el producte que mengem”
Panet de cabrit escabetxat
Productors i establiments de turisme rural del Parc Rural del Montserrat han participat a Benvinguts a Pagès
El Parc Rural instal·larà senyalètica per informar dels antics camins de les Matonaires de Montserrat
Croquetes de pollastre i mató
Sara Bascompte: “Viure del camp és un estil de vida: ho has de fer per amor i no per rendibilitat”
Dos productors del Parc Rural del Montserrat han estat premiats a la setzena edició del Lactium
Quatre instagramers fan una cata de vins del Parc Rural del Montserrat
Timbal de cabrit