Categoria Categoria Categoria 1 Categoria 2
Cerca
El Parc Rural del Montserrat organitza un tast de formatges a futurs professionals de la restauració
9 municipis acolliran el Mercat Origen Montserrat durant el 2025
Coca de recapte amb mató i verdures escalivades
Can Morral del Molí i Cal Masvalls, campions ex aequo en el 10è Concurs de Tast d’Oli d’Ullastrell
Roc González: "Les meves cabres pasturen lliurement, i això fa que la carn sigui més autèntica i saludable"
Cabrit enfangat
Castellolí recuperarà la botiga de queviures Cal Peret, amb productes del Parc Rural del Montserrat
Miquel Altadill: "La ratafia és un producte intergeneracional que molta gent ja coneix i aprecia"
El Parc Rural del Montserrat impulsa un nou segell de qualitat per promoure el producte local
L’Associació del Parc Rural del Montserrat aprova el Pla de Treball 2025 amb noves accions per dinamitzar el territori
Paté casolà de fetge de cabrit
Èxit de participació en la inauguració de la Ruta de les Matonaires de Montserrat