Categoria Categoria Categoria 1 Categoria 2
Cerca
L’agricultura ecològica continua creixent a Catalunya i supera les 57.000 hectàrees a la província de Barcelona
Crema de tomàquet amb gelat de rocafort
El Parc Rural del Montserrat organitza 18 tallers familiars per posar en valor el producte local
Martí Alavedra: “Sense petits comerços els pobles semblen cementiris”
Tomàquets, albergínies rostides i molls amb escabetx de maduixots
El Parc Rural edita una guia de formatges per a establiments i botigues d’alimentació
El tast de formatges del Parc Rural triomfa en el sector gastronòmic
Joan Soler: “Montserrat actua com un gran imant turístic i ofega l’atenció cap als seus entorns”
Anna Torrens: “El clima i les característiques del terreny donen al producte una personalitat pròpia”
El Pla de Lluna es consolida com a activitat turística i cultural al Parc Rural del Montserrat
La Frasera aposta pel turisme de proximitat amb visites a la seva masia del segle XVI
Costelles a la brasa amb tomàquet i formatge cremós