Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

El mercat de pagès arriba al Bruc

  • Mercat PRM.jpeg
  • Showcooking Jordi Llobret.jpeg

31 de maig de 2022El diumenge 12 de juny el Parc Rural del Montserrat inaugurarà el mercat de pagès al Bruc. Després de l’èxit de la primera edició del mercat de pagès a Olesa de Montserrat, celebrat el 7 de maig, el Parc Rural organitzarà un altre en un format similar al municipi del Bruc per continuar contribuint a la promoció de la venda directa per part dels productors i elaboradors de la zona. 

 

El mercat, que s’ubicarà a la plaça del Pati de Can Casas, començarà a les 10h del matí amb les parades dels productors i una ruta sensorial de l’oli amb tast de diverses varietats. A les 10.30h hi haurà un contacontes, a càrrec de De Moments Fantàstics, i a les 11h un taller de destil·lació, a càrrec d’Arnau Amorós. Més tard, a les 12h, l’agricultor Alberto Blanco oferirà el taller ‘Fem planter’, on explicarà tot el cicle d’una planta i ensenyarà a preparar els planters. A la mateixa hora, el xef manresà Jordi Llobet cuinarà en directe amb productes del Parc Rural del Montserrat. Finalment, els assistents podran gaudir d’un vermut musical de les 13.30h a les 15h, a càrrec de La Portàtil FM, on es podrà dinar tot degustant productes del Parc Rural. 

 

El nou mercat de pagès del Bruc serà una jornada de caràcter festiu on també hi haurà tallers de pintar cares,  i gimcanes. Durant tot el matí també es podran aconseguir els fulletons del Parc Rural del Montserrat que es converteixen en origami del cabrit. Igual que en el mercat de pagès d’Olesa, al mercat del Bruc s’hi podrà gaudir de l’exposició itinerant del Parc Rural del Montserrat.   

 

Amb la celebració del mercat de pagès al Bruc es consolida aquesta iniciativa per donar a conèixer els productes de l’entorn del Parc Rural del Montserrat, establir un nou punt de venda i tenir contacte directe amb els productors i elaboradors. 

 

 

Més informació:

Marta Martínez

Tècnica del Parc Rural del Montserrat

martinezsrtb@diba.cat

 


Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona