Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

Amanida de síndria i cogombre amb formatge feta

  • 20615839_1270844866360082_2680910271393376515_o.jpeg

27 d'agost de 2022



Retalls de cuina ens prepara una amanida molt fresca per acabar de gaudir dels productes d’estiu. És una recepta molt lleugera, original i fàcil de fer que podeu elaborar amb productes del Parc Rural del Montserrat. Preneu nota: 

 

 

Ingredients*:

  • Síndria
  • Cogombre
  • Formatge feta
  • Oli d'oliva verge extra
  • Reducció de vi de cirera Sirot o un altre vinagre balsàmic
  • Escates de sal
  • Alfàbrega fresca

 

Elaboració:

  1. Tallem la síndria en quadrats petits
  2. Rentem i tallem el cogombre a làmines fines (el podem pelar)
  3. Esmicolem el formatge feta
  4. Barregem tots els ingredients a dins d’un plat o safata i els col·loquem amb una mica de gràcia
  5. Ho decorem amb les fulles d’alfàbrega
  6. Amanim amb l'oli d'oliva, la reducció de vinagre i les escates de sal
  7. La servim ben fresca

 

 

Bon profit!

 

 

*En aquesta ocasió no us posem les quantitats perquè dependrà de per a quantes persones prepareu l'amanida i si la voleu fer com a plat únic o com a entrant.


Dades d'interès

Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona