Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

Recepta: Massa de pizza elaborada amb oli del Bruc

  • Pizza Cal Noio.jpeg

14 de desembre de 2021



El restaurant Cal Noio (El Bruc) ens ha preparat la recepta de la massa de les seves delicioses pizzes. El secret: utilitzar oli del Bruc. Recorda que pots farcir la teva pizza amb aliments que pots trobar al Parc Rural del Montserrat com ara verdures, formatge, pollastre i ous.

 

Ingredients (4 persones):

 

600 gr  farina

5 gr llevat fresc

400 gr aigua

30 gr oli del Bruc

Sal al gust

 

Elaboració:

 

  1. Posem la farina, el llevat fresc, l’aigua, l’oli del Bruc i la sal en un bol i amassem molt bé. 
  2. En una superfície plana continuem amassant fins a obtenir una massa homogènia. Deixem reposar la massa 24 hores al frigorífic. 
  3. L’endemà fem boles individuals i tornem a amassar molt bé cada porció. Deixem reposar la massa 24 hores més al frigorífic. 
  4. L’endemà estirem la massa i afegim els ingredients que més ens agradin. Un cop tenim la pizza farcida, la posem al forn. Ara només fa falta esperar uns minuts perquè la pizza es cogui bé.

 

Bon profit!


Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona