Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

Els alcaldes i alcaldesses del Parc Rural del Montserrat visiten la sala de desfer d’ús formatiu de Marganell

  • VisitaSaladeDesferAlcaldesPRM.jpeg
  • IMG_2523.jpg
  • IMG_3423.jpg

3 de desembre de 2021El passat 2 de desembre, els tretze alcaldes i representants dels municipis que formen part de l’Associació del Parc Rural del Montserrat (APRM), Olesa de Montserrat; Collbató; Abrera; el Bruc; Castellolí; Marganell; Vacarisses; Rellinars; Sant Vicenç de Castellet; Ullastrell; Piera; Viladecavalls i Castellfollit del Boix, van visitar la sala de desfer d’ús formatiu situada a Marganell. L’equip tècnic del Parc Rural, va mostrar les instal·lacions d’aquest nou obrador compartit que es va estrenar fa unes setmanes amb el curs de desfet de carn organitzat pel Parc Rural del Montserrat. 

 

Aquest curs, dirigit al sector ramader del Parc Rural, té l’objectiu d’ensenyar a desfer la carn perquè els ramaders i ramaderes del Parc puguin fer venda directa. La iniciativa va tenir tant èxit que uns dies més tard d’haver començat es va duplicar el curs

 

L’equipament, impulsat pel mateix Parc Rural i l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya, ha tingut un cost total de vora els 100.000 euros i s’ha finançat amb fons FEDER Catalunya 2014-2020 i la Diputació de Barcelona. És una iniciativa emmarcada dins del projecte PECT BCN Smart Rural, concretament dins de l’operació Rural Equipa’t que dona suport a obradors agroalimentaris d’ús compartit. 

 

 

Més informació:

 

Marta Martínez

Tècnica del Parc Rural del Montserrat

martinezsrtb@diba.cat


Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona