Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

Recepta: Hamburguesa de bolets del Cafè de Marganell

  • IMG_3410.jpg
  • El Cafè de Marganell.jpeg

23 de novembre de 2021



La Nadine i en Francesc del Cafè de Marganell ens han preparat una recepta a base d’un dels productes estrella d’aquesta temporada: els bolets. Recorda que pots comprar tots els ingredients al Parc Rural del Montserrat, especialment la carn de vedella, els bolets, l’oli i el formatge.

 

Ingredients (4 persones):

 

200 gr de carn picada de vedella

200 gr de carn picada de porc

400 gr de bolets variats

2 ous

Pa ratllat

Sal

Pebre

Oli

Enciam

Tomàquet

Formatge pedra de Cal Pujolet

Quètxup

Mostassa 

Panets d’hamburguesa

 

Elaboració:

 

  1. Tallem els bolets i els saltegem amb una mica de sal perquè deixin anar l'aigua. Un cop saltejats els deixem refredar una mica.

  2. Posem en un bol gran la carn picada de vedella i de porc, els bolets, un polsim de sal i pebre al gust, un ou i pa ratllat. Remenem perquè la massa es compacti i, posteriorment, la deixem reposar una estona a la nevera.

  3. Per fer la salsa de l’hamburguesa, fem la maionesa amb un ou i oli (1 part d’ou per 2 d’oli) i afegim el quètxup i la mostassa.

  4. Fem la forma de les hamburgueses i reservem.

  5. Coem les hamburgueses a la planxa o a la brasa al punt desitjat i afegim un tros de formatge pedra damunt perquè es desfaci.

  6. Torrem el pa per la part interior a la planxa o brasa i afegim la salsa, l'enciam i el tomàquet.

  7. Muntem l'hamburguesa sobre el panet i ja la tenim llesta per menjar! Si es vol es pot acompanyar el plat amb unes patates fregides.

 

Bon profit!

Més informació:

El Cafè de Marganell


Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona