Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

Es presenten oficialment Els Set Balcons de Montserrat

  • Set Balcons de Montserrat_Collbató

27 de març de 2023Dimecres 29 de març a les 12 hores es presentarà oficialment el projecte Els Set Balcons de Montserrat. L’acte tindrà lloc a Castellví de Rosanes, un dels set municipis que compta amb un d’aquests balcons singulars.

 

L'acte s'iniciarà amb una petita passejada fins al Balcó de Castellví de Rosanes i conclourà amb la presentació dels Set Balcons de Montserrat al Restaurant Mas Sunyol. Els assistents podran gaudir d’un aperitiu amb vistes a Montserrat. 

 

Els Set Balcons de Montserrat són unes instal·lacions singulars que, integrades en el paisatge que envolta la muntanya màgica, pretenen posar en relleu tot el potencial turístic de l’entorn del massís de Montserrat. Aquests miradors naturals i panoràmics estan situats a les poblacions d’Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat i Sant Esteve Sesrovires.

 

Es tracta d’una iniciativa impulsada pel Consorci de Turisme i compta amb el suport dels set ajuntaments de la zona nord de Montserrat, del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat, i la Diputació de Barcelona. 

 

 

Més informació:

Marta Martínez

Tècnica del Parc Rural del Montserrat

martinezsrtb@diba.cat


Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona