Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

Neix el nou mercat de pagès Origen Montserrat per difondre l’alt valor gastronòmic dels productes de proximitat

  • Mercat de Pages del Bruc
  • Cartell_OrigenMontserrat_12juny_v6_page-0001

9 de juny de 2022Aquest proper diumenge 12 de juny se celebra la primera edició del mercat Origen Montserrat al Bruc coincidint amb el solstici d’Estiu. Tindrà lloc al Pati de Can Casas a partir de les 10h del matí i fins les 15h. S’hi podran trobar parades de matonaires i formatgers, horta amb producte fresc, llegums i mel, entre moltes altres. A més de
comprar producte, també s’oferirà degustació als visitants.

 

Tothom qui ho vulgui podrà participar a les 9h a una Descoberta del Peudemont de Montserrat mitjançant una caminada per paisatges agraris singulars (inscripcions a ja.cat/peudemont). A les 10.30h hi haurà un taller de contacontes a càrrec de De Moment Fantàstics, a les 11h un taller de destil·lació d’olis essencials a càrrec d’Arnau Amorós, a les 11.30h un concert de l’Escola de Música, a les 12h un taller de planter a càrrec d’Alberto Blanco, també a les 12h cuina en directe amb productes de Montserrat i de temporada a càrrec de Jordi Llobet, i a les 13.30h Vermut musical amb La Portàtil FM. A més, durant tot el matí hi haurà rocòdrom, exposicions i altres activitats infantils en una carpa on els infants podran pintar, fer origami o maquillatge.

 

També tindrà lloc el sorteig d’un lot "Bruquetíssim”, amb productes elaborats al Bruc, entre totes les persones que comprin al mercat i/o que finalitzin la gimcana. El sorteig es realitzarà a les 14:30h al mateix Pati de Can Casas.

 

Quatre estacions, quatre grans festes
Tot i que el mercat se celebra amb periodicitat mensual, quatre vegades l’any se celebrarà, coincidint amb el mercat, una gran Festa, que multiplicarà les activitats per a tots els públics per tal que l’experiència sigui m olt més completa. Les dates previstes per a les festes de 2022 són:

  • Festa de l’Estiu: diumenge 12 de juny, al Bruc.
  • Festa de la Tardor: dissabte 1 d’octubre a Olesa i diumenge 9 d’octubre al Bruc.
  • Festa de l’Hivern: dissabte 3 de setembre a Olesa i diumenge 18 de desembre al Bruc.

Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona