Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

Més de 3000 persones passen pels vuit mercats Origen del Parc Rural del Montserrat durant el 2022

  • inforgrafia mercats

22 de desembre de 2022La primera edició dels mercats Origen, organitzats pel Parc Rural del Montserrat amb el suport de la Diputació de Barcelona, tanca l’any amb una assistència de més de 3000 persones distribuïda en els vuit mercats de proximitat que s’han celebrat a les poblacions d’Olesa de Montserrat i el Bruc.

 

A cada mercat Origen Montserrat hi ha participat una mitjana de deu productors del Parc Rural del Montserrat (formatgers, productors d’oli i mel…) que s’han pogut donar a conèixer, establir un nou punt de venda i tenir contacte directe amb els consumidors.

 

El mercat Origen Montserrat va celebrar-se per primer cop el juny de 2022 i mig any més tard s’ha consolidat com un excel·lent aparador dels aliments produïts i elaborats al Parc Rural del Montserrat. Des de juny de 2022, aquest mercat de productors locals ha tingut lloc cada mes a Olesa de Montserrat i al Bruc de manera alterna, a més d’estar presents també a la Fira de Porrons d’Abrera (6 de novembre) i a la Fira de Nadal de Collbató (17 de desembre). 

 

L’Associació del Parc Rural del Montserrat, entitat impulsora dels mercat Origen Montserrat, fa un balanç molt positiu d’aquests mercats de pagès atesa l’alta participació de productors i assistents i a la implicació de les entitats de cada municipi, que han organitzat activitats culturals, tallers i música, convertint els mercats en jornades festives. Més informació:

Marta Martínez

Tècnica del Parc Rural del Montserrat

martinezsrtb@diba.cat

 


Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona