Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

Marta Martínez, tècnica del Parc Rural del Montserrat, participa a la Cimera Mundial Sistemas Alimentaris Globales

  • pexels-pixabay-39511

21 de març de 2023Marta Martínez, tècnica del Parc Rural del Montserrat, serà una de les ponents de la Cimera Mundial Sistemes Alimentaris Globales. La cimera, que se celebrarà els dies 22 i 23 de març a Barcelona i que ha estat organitzada per la Fundació INCYDE, té com a objectiu promoure dinàmiques positives i transformadores pel futur de l'alimentació.

 

Aquesta trobada professional està concebuda com una gran conferència mundial en matèria d'alimentació, foodtech i sostenibilitat, en la qual es debatran idees innovadores per fer front als nous desafiaments que es presenten, tot generant un espai de diàleg, debat i col·laboració internacional entre líders d'empreses, governs, organitzacions internacionals, científics, startups, fons d'inversió i món acadèmic de més de 25 països diferents. 

 

Els quatre grans eixos sobre els quals gira la cimera són: el sistema alimentari global i el Pacte Verd Europeu; el valor dels nostres productes i marques; la conjuntura econòmica i política, la cultura, hàbits de consum i gastronomia; la dieta mediterrània i el seu estil de vida. Marta Martínez farà èmfasi sobre l’accés a la terra i el relleu agrari a la taula de debat: “El futuro de las nuevas generaciones en el ámbito de la alimentación”, que tindrà lloc el dia 22 de març a les 10:45h al plató de RTVE a Sant Cugat. 

 

 

 

Més informació:

Marta Martínez

Tècnica del Parc Rural del Montserrat

martinezsrtb@diba.cat


Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona