Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

Marganell acull la jornada 'Eines de suport a la ramaderia extensiva'

  • Pastor Parc Rural del Montserrat (2)
  • jornada ramaderia Marganell

27 de desembre de 2023El proper 16 de gener, Marganell acollirà la jornada 'Eines de suport a la ramaderia extensiva', una iniciativa que busca proporcionar eines i recursos per al desenvolupament de la ramaderia extensiva a la demarcació de Barcelona. L'esdeveniment se celebrarà a EL TALL, a Marganell, i oferirà una jornada completa amb diverses activitats programades.

 

La jornada començarà a les 9:00h amb la visita al primer escorxador mòbil de l'estat, situat al parquing de Marganell. Aquesta oportunitat oferirà als participants la possibilitat de conèixer de prop aquesta innovadora instal·lació i entendre el seu funcionament.

 

A les 10:30h, es presentarà la Xarxa d'Obradors Compartits de la demarcació de Barcelona, a càrrec de la Diputació de Barcelona. A les 11:00h, es tractaran els ajuts del Pla Estratègic de l'Alimentació de Catalunya, amb la participació de representants de la Generalitat de Catalunya. A les 11:30h, l'Escola de Pastors i Pastores de Catalunya abordarà els reptes de la ramaderia extensiva.

 

La jornada culminarà amb una visita a El Tall, la sala de desfet de carn del Parc Rural del Montserrat, a les 12:30h, que proporcionarà als participants una visió completa del procés de desfet de carn i la seva importància per a la ramaderia extensiva.

 

Per als interessats en participar, les inscripcions estan obertes a través del següent enllaç: https://forms.gle/iYYPshsQYgkyywcq6.

 

Per a més informació, podeu contactar amb info@rurbans.org o a través de WhatsApp al número 71649362.

 

Més informació:
Marc Riera
Tècnic del Parc Rural del Montserrat
rierammrcng@diba.cat


Dades d'interès

Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona