Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

El Tall programa un nou curs de manipulació càrnia

  • IMG_2440
  • IMG_3437

5 d'agost de 2022La sala de desfer El Tall programarà per aquest mes de setembre un nou curs de desfet de carn. Es tracta d’una formació de sis sessions que s’impartiran durant tres mesos (setembre, octubre i novembre). La primera sessió anirà a càrrec de Mª Josep Gispert, experta en Salut Pública a l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), i versarà sobre la higiene i la manipulació en la indústria càrnia. La segona sessió, sobre l’envasat i la conservació de la carn i la maduració en la carn de vedella, serà impartida per Elsa Lloret, investigadora del programa de Tecnologia Alimentària de l’IRTA, i Núria Panella, tècnica d'innovació del programa de Qualitat i tecnologies alimentàries de l’IRTA.

 

La tercera sessió tindrà lloc a principis d’octubre i anirà a càrrec de Cesc i Montse Ribalta, de la Carnisseria Ribalta (Manresa), i Agustí Quintana, especialista de l’IRTA, i se centrarà en les pràctiques amb serra. Ells seran, també, els responsables de la quarta, cinquena i sisena sessió, durant les quals mostraran com especejar i preparar la carn de vedella, xai, cabrit i pollastre

 

Aquesta formació ha estat organitzada pel Parc Rural del Montserrat i es tracta d’una iniciativa emmarcada dins del projecte PECT BCN Smart Rural, concretament dins de l’operació Rural Equipa’t que dona suport a obradors agroalimentaris d’ús compartit.  La sala de desfer El Tall, l’obrador compartit del Parc Rural del Montserrat, compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 

Les dates finals del curs són les següents:

 

Captura de pantalla 2022-09-07 a las 16.00.41.png 

 

 

Més informació:

Marta Martínez

Tècnica del Parc Rural del Montserrat

martinezsrtb@diba.cat


Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona