Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

La Festa dels Miquelets d’Olesa de Montserrat arriba a la seva 16a edició

  • La-Bustia-Festa-Miquelets-Olesa-scaled
  • _53A0086

14 de setembre de 2023Els dies 6, 7 i 8 d’octubre se celebrarà La Festa dels Miquelets a Olesa de Montserrat. Es tracta d’una recreació històrica on s’escenifica amb rigor els diferents fets ocorreguts a la vila d’Olesa de Montserrat en el transcurs de la Guerra de Successió (1701-1714).

 

L’any 2014 va ser declarada festa oficial per l’Associació de recreació històrica Mique­lets de Catalunya, entitat degana de la recreació del segle XVIII a Catalunya i, un any més tard, va ser proclamada Festa d’Interès Local.

 

A l’edició d’enguany, entre les activitats més destacades s’hi troba la Gran Batalla del dissabte a la tarda, el Sopar Popular d'aquella mateixa nit o les visites guiades que es faran durant tot el dissabte i diumenge al matí. L’organització ha apostat per augmentar el nombre de visites, grups de recreació i parades del mercat a la Fira Barroca, on s’hi podran comprar productes de proximitat del Parc Rural del Montserrat. 

 

Adrià Carreras, President de l’Associació Cultural La Festa dels Miquelets, va explicar “l’esforç que està posant tota la junta per poder fer d’aquesta, la millor edició de La Festa dels Miquelets” durant l’acte de presentació del cartell guanyador de la Festa dels Miquelets 2023. Seran tres dies plens de xerrades, mercat, representacions, visites i, sobretot, recreacions històriques.

 

 

Més informació:

Marc Riera 

Tècnic del Parc Rural del Montserrat

rierammrcng@diba.cat


Dades d'interès

Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona