Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

El tast de formatges del Parc Rural triomfa en el sector gastronòmic

  • TastdeFormatgesEsparreguera

23 de juliol de 2025



El passat dilluns 21 de juliol, el Restaurant Cal Duran d’Esparreguera va acollir un taller sensorial exclusiu adreçat a restaurants i botigues del territori, amb l’objectiu de donar a conèixer els formatges artesans elaborats dins del Parc Rural del Montserrat.

 

Organitzada pel Parc Rural del Montserrat, amb la col·laboració de l’Associació Gastronomia i Turisme d’Esparreguera, l’activitat va reunir 12 professionals del sector, que van participar activament en una experiència pensada per descobrir la riquesa formatgera del territori. Al llarg de la sessió es van tastar diversos formatges locals i es van identificar sabors i textures característiques.

 

Els assistents van valorar molt positivament l’experiència i van mostrar-se molt receptius a incorporar productes del Parc Rural a les seves cartes i establiments. La proposta es consolida com una eina efectiva per enfortir vincles entre productors artesans i el sector comercial i gastronòmic, fomentant una oferta basada en la qualitat, la proximitat i la identitat del Parc Rural del Montserrat.

 

Més informació:

Marta Martínez

Tècnica del Parc Rural del Montserrat

martinezsrtb@diba.cat


Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona