Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

El documental Roques es projectarà al Festival Transhumant

  • Col·lectiu El Brogit I Roques Documental

15 de setembre de 2023El documental Roques, produït pel Col·lectiu El Brogit i pre-estrenat l’abril del 2023, ha estat escollit per formar part de la selecció oficial del Festival Transhumant. Roques rescata de l’oblit les històries de vida de dones, mares, pageses, venedores i elaboradores del mató de Montserrat amb l’objectiu de donar veu a les últimes pageses de Montserrat i recrear la seva història en vida. 

 

El Festival Transhumant té com a objectiu divulgar el cinema i fotoperiodisme compromès socialment, un tipus de cinema que no s’acostuma a veure als mitjans de comunicació generalistes o a les grans plataformes audiovisuals. 

 

Roques es projectarà el pròxim 12 d’octubre (espai a concretar) dins del marc d’aquest festival, i durant la sessió es farà una introducció breu de la pel·lícula i del context històric i social. En acabar el film es farà un debat per reflexionar sobre diversos temes que apareixen al documental.

 

Tot l’equip de Roques està molt content de poder formar part del Festival Transhumant ja que és el primer festival on es projectarà el documental.Més informació:

Marc Riera 

Tècnic del Parc Rural del Montserrat

rierammrcng@diba.cat


Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona