23 de setembre de 2022
La tardor és una època de l’any perfecta per tornar a degustar cremes calentes. En aquesta ocasió, us compartim la deliciosa recepta de crema de carabassa i codony que trobareu al blog de gastronomia FlavorCook. És una recepta fàcil de fer, rica en vitamina C i font d’antioxidants. Preneu nota.
Ingredients (2 persones):
- 500 grs. de carabassa
- 1 codony
- 3 cebes
- Aigua
- AOVE
- Comí en pols
- Sal i pebre molt
Elaboració:
- Pelem i tallem a trossets petits el codony, la carabassa i les cebes.
- En una olla amb oli d’oliva verge extra, saltegem les cebes. Un cop es comencin a daurar, afegim la carabassa i el codony i deixem que es fregeixin bé.
- Salpebrem i hi posem un bocí de comí en pols.
- Passats uns 10 minuts, incorporem l’aigua fins a cobrir les verdures.
- Cuinem a foc lent fins que les verdures estiguin cuites (hem de tenir en compte que el codony triga una mica més)
- Retirem del foc i amb l’ajuda d’una batedora, triturem bé les verdures fins que quedi una textura cremosa.
- Ho servim*
*Per la presentació, podem decorar la crema amb albergínia saltejada, sèsam i esferes d’oli d’oliva verge extra.
Bon profit!