Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

Castellolí celebra la Festa Major de Maig

  • Captura de Pantalla 2023-05-03 a les 10.50.57

1 de maig de 2023Castellolí celebrarà de l’1 al 14 de maig la Festa Major en honor de la Mare de Déu del Roser, una de les tradicions més arrelades d’aquest municipi. 

 

Balls, manifestacions folklòriques, actes culturals i populars ompliran els carrers de Castellolí per obrir les portes del bon temps i de la primavera. Enguany s’estrena la nova plaça del Poble (antiga plaça Cal Bonhome), on s’hi celebraran alguns dels actes. 

 

La Tuga Trail donarà el tret de sortida a la tradicional festa i activitats organitzades com: la sortida familiar al Mercat del Born de Barcelona, una botifarrada, un vermut popular i una xocolatada a la plaça del Poble amb espectacle infantil continuaran donant vida a la Festa Grossa de Castellolí. També es farà l’habitual arrossada a la pista poliesportiva i un homenatge a la Montserrat Vila Viladiu, com a veïna més gran de Castellolí.

 

El pregó serà el divendres 12 de maig i anirà a càrrec del grup de teatre La Brillante, que també representarà obres durant els caps de setmana de la festa major. La festivitat anirà acompanyada de concerts per a totes les edats, discomòbil, una actuació dels Moixiganguers d’Igualada, una cercavila, una cursa amb BTT, partits de futbol, exposicions, sardanes, zumba, correfoc... i moltes més activitats.

 

Podeu consultar el programa complert a: https://www.castelloli.cat/media/repository/agenda/2023/PROGRAMA_FM_2023.pdf Més informació:

Marta Martínez

Tècnica del Parc Rural del Montserrat

martinezsrtb@diba.cat


Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona