Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

Amanida de bacallà i tomàquets del Parc Rural

  • WhatsApp Image 2023-04-20 at 15.03.59

22 d'agost de 2023



La rostisseria Deliciosus d’Esparreguera ens comparteix un plat fresc i de contrastos: amanida de bacallà, tomàquets i taronja. Aquesta recepta elaborada amb tomàquet de Montserrat i l’oli de la Vera del Bruc és una proposta saludable i plena de colors que porta Omega-3 (gràcies al bacallà) i vitamina C (de la taronja). Preneu nota:

 

Ingredients (4 persones):

  • 3 taronges
  • 300 g de bacallà dessalat
  • 3  tomàquets de Montserrat
  • 1 ceba morada
  • 50 g de tàperes
  • 20 g d’olives de Kalamata
  • Oli de la vera
  • Cibulet
  • Sal maldon

 

Elaboració:

  1. Pelem les taronges retirant completament la part blanca i les tallem a rodanxes
  2. Tallem la ceba morada en juliana i els tomàquets en brunesa i reservem
  3. Amanim el bacallà amb una mica d’oli
  4. Posem les rodanxes de taronja a la base del plat, després el bacallà i el tomàquet de manera alternativa
  5. Al final afegim la ceba morada, les olives de Kalamata, les tàperes i el cibulet tallat
  6. Afegim l’oli i la sal al gust

 

Una recepta molt senzilla però que no deixa indiferent! Bon profit!

 


Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona