Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

Oli Montbruc

 • logo
 • 20221222_DTA_PRM_PatxiUriz_Montbruc_JaumeEsteve_DSC6228
 • 20221222_DTA_PRM_PatxiUriz_ElBruc_L`Anoia_OliMontbruc_DSC6221
 • 20221222_DTA_PRM_PatxiUriz_ElBruc_Anoia_Oliveres_DSC6129

Oli MontbrucFa més de cinc generacions que la família Esteve està lligada al conreu de l’olivera al poble del Bruc. Els besavis van ser els pagesos qui van plantar les oliveres que generosament avui ens donen el seu fruit.

 

Com a hereus d’aquest llegat, vam sentir la necessitat de fer arribar l’oli elaborat a partir de les olives de les nostres oliveres centenàries al consumidor final. Això, juntament amb la passió per la terra, l’amor, la dedicació i la delicadesa per la feina ben feta ens ha portat a crear Montbruc, un producte amb valor afegit.

El respecte per la natura i per l’olivera són el que ens motiva per dur a terme un conreu el més respectuós possible amb el medi ambient.

L'explotació agrícola i familiar està ubicada en un entorn privilegiat, on radiquen les nostres terres al secà. L’oli Montbruc és elaborat només amb olives de finques pròpies per garantir al consumidor la màxima qualitat i traçabilitat.


622 02 60 18


A convenir.


 • El Bruc

Dades d'interès

Municipi

 • Oscar2

  Estable dels Quatre Vents

  Neix amb la intenció de transformar una terra pobra, fràgil, abandonada i maltractada, en un lloc net, verd, estimat i fèrtil on els incendis els costi avançar i deixin de ser habituals.

 • HortetDelBruc01

  L'Hortet del Bruc

  Ara fa uns 10 anys, en Pau va decidir d’engegar el projecte Som Alzines, un espai de natura, d’acompanyament i educatiu que està molt relacionat amb l’entorn del Bruc. Una part d’aquest projecte...

Productes

Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona