Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

Avís legal

Legalitat

Aquest portal, titularitat de l’Associació Parc Rural del Montserrat, amb NIF G67432567, amb domicili a Pl. Fèlix Figueras i Aragay s/n, 08640 Olesa de Montserrat, (ass.parcruralmontserrat@gmail.com ), està constituït pel lloc web associat al domini parcruraldelmontserrat.cat.

 Propietat intel·lectual i industrial

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, les imatges, els àudios, les bases de dades, els codis i qualsevol altre material, són propietat de l’Associació Parc Rural del Montserrat, o de tercers que hagin autoritzat l'ús d'aquests continguts a la l’Associació Parc Rural del Montserrat.

Tot aquest material està emparat per la legislació de protecció de la propietat intel·lectual. Els seus titulars es reserven les accions establertes legalment per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els drets de propietat intel·lectual sobre aquests continguts.

Qualsevol accés a aquest lloc web està subjecte a les condicions següents:

 • Queda totalment prohibit distribuir, copiar, modificar o trametre tant el contingut de les pàgines com el seu codi, llevat que es disposi de l’autorització expressa i per escrit de l’Associació Parc Rural del Montserrat. Les persones usuàries no poden vendre ni cedir, ni que sigui gratuïtament, sota cap concepte, la informació que es facilita en aquesta pàgina.
 • Resten protegits els drets de propietat industrial referits als serveis i productes de l’Associació Parc Rural del Montserrat, que apareguin en el web o sobre els quals es doni informació.
 • La persona usuària es compromet a utilitzar aquest servei sense incórrer en activitats que puguin ser considerades il·lícites o il·legals, que infringeixin els drets de l’Associació Parc Rural del Montserrat o de tercers, o que puguin atemptar contra les normes vigents. L’Associació Parc Rural del Montserrat no és responsable de l'ús per part de tercers de la informació continguda en el web, si bé caldrà atenir-se a les prescripcions i els advertiments que s'estableixin per a determinats documents i aplicacions.

 

Política de privacitat

 • L’Associació Parc Rural del Montserrat compleix estrictament la normativa vigent sobre protecció de dades de caràcter personal i adopta les mesures legalment exigibles per a protegir les vostres dades personals i preservar-ne la privacitat i la confidencialitat.
 • L’Associació Parc Rural del Montserrat és la responsable de les dades recollides en els seus formularis. Si actua per compte d’un ens local o de qualsevol altre organisme com a encarregada del tractament, ha d’indicar-ne el responsable.
 • La informació detallada sobre el tractament de dades en cada cas s'ha d'incloure en el mateix formulari. Allà hi trobareu la finalitat del tractament, la cessió a tercers, el termini de conservació, etc.
 • Per a qualsevol consulta o queixa relacionades amb el tractament de les vostres dades personals, l’Associació Parc Rural del Montserrat posa a la vostra disposició la bústia : parcruralmontserrat@gmail.com .
 • Tot i que creiem que, per aquesta via, haurem pogut resoldre qualsevol dubte relacionat amb la vostra privacitat, si ho considereu oportú podeu presentar la reclamació corresponent al web de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT).
 • Quan les dades facilitades ja no siguin necessàries per a la finalitat que en va motivar la recollida, seran conservades seguint les instruccions de gestió documental i arxiu de l’Associació Parc Rural del Montserrat.
 • Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació o oposició al tractament de les vostres dades, en els termes inclosos en la legislació vigent, mitjançant l’adreça parcruralmontserrat@gmail.com, adjuntant-hi una còpia del vostre document d’identitat.

 

Política de galetes

El portal utilitza galetes (cookies) per a ajudar el lloc web a analitzar l'ús que els usuaris en fan, per al funcionament i visualització correctes dels continguts publicats, i per a recollir estadístiques.

Per a la recollida d'estadístiques s'utilitza Google Analytics. La informació que generen les galetes (incloent-hi l'adreça IP) és directament transmesa a Google que l’arxiva en els servidors del seu lloc web.

Aquest portal incorpora ginys de serveis de tercers i enllaços a llocs web de tercers, i les seves polítiques de privacitat són alienes a les de l’Associació Parc Rural del Montserrat. En accedir a aquells llocs, podeu decidir si accepteu les seves polítiques de privacitat i de galetes. Amb caràcter general, si navegueu per Internet, podeu acceptar o rebutjar les galetes de tercers des de les opcions de configuració del navegador. En cada navegador el procediment és diferent i mitjançant la funció d'ajuda mostrarà com les heu d'acceptar o rebutjar.

 

Si malgrat tot voleu desactivar les galetes que recullen la informació, podeu rebutjar-ne el seu ús per mitjà de la selecció de la configuració apropiada del vostre navegador. No obstant això, heu de saber que, si ho feu, pot ser que no pugueu fer ús de totes les funcionalitats i serveis d'aquest lloc web.

També podeu esborrar les dades de navegació, incloent-hi les cookies, des del navegador que utilitzeu. Consulteu les opcions i instruccions que ofereix cada navegador.

Responsabilitat dels continguts

 • L’Associació Parc Rural del Montserrat no garanteix que el portal i el seu servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d'aquest sistema electrònic, motivats per causes alienes a l’Associació Parc Rural del Montserrat,  de retards o bloquejos en l'ús d'aquest sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el sistema d'Internet o en altres sistemes electrònics, i de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de l’Associació Parc Rural del Montserrat.
 • La informació administrativa facilitada a través d'aquest web no substitueix la publicitat legal de les lleis, de les disposicions generals i dels actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials, l'edició dels quals és l'únic instrument que dona fe de l’autenticitat del seu contingut.
 • L’Associació Parc Rural del Montserrat no és responsable de la informació que es pugui obtenir a través d'enllaços o que provingui de fonts alienes a aquesta corporació.
 • L’Associació Parc Rural del Montserrat no es fa responsable de la legalitat d'altres llocs web de tercers des dels quals es pugui accedir al portal. L’Associació Parc Rural del Montserrat tampoc respon per la legalitat d'altres llocs web de tercers, que pogueren estar-hi vinculats o enllaçats des d'aquest portal.
 • L’Associació Parc Rural del Montserrat no garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament del portal i dels seus serveis. Quan sigui raonablement possible, s'advertirà prèviament de les interrupcions en el funcionament del web i dels serveis.
 • L’Associació Parc Rural del Montserrat es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, la configuració i els continguts del web, i l'oferta de serveis i les condicions que es requereixen per a utilitzar-lo.
 • L'ús del portal implica l'acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions continguts en aquest avís legal.

 

Llei aplicable

Els possibles conflictes relatius al portal parcruraldelmontserrat es regeixen exclusivament pel dret de l'Estat espanyol i de la Comunitat Autònoma de Catalunya, i els jutjats de Barcelona són els únics competents per a decidir. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual hi accedeixi, accepta el compliment i el respecte d'aquesta clàusula amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona