25 de novembre de 2021
El pròxim 27 de novembre se celebrarà la XXI Jornada Gastronòmica de la Llenega i productes de tardor de Marganell. Aquest esdeveniment té com a protagonista un dels bolets més apreciats de la gastronomia catalana, la llenega, i hi participaran diversos productors de formatge del Parc Rural del Montserrat com Cal Pujolet, Cal Fermí, Cal Florí, Cal Santamaria i Ca la Pruvi.
Les activitats tindran lloc al carrer Sant Esteve de Marganell i començaran a les 19:30h. Serà una nit de tasts on els restauradors del municipi prepararan tapes elaborades amb aliments de temporada del Parc Rural del Montserrat i els formatgers locals oferiran les postres. Tot això anirà acompanyat de vi DO Pla de Bages de l’Oller del Mas i comptarà amb l’animació de Nacho Romera i Gerard Mavi.
Els tiquets per les tapes, vins i postres es podran comprar presencialment a la Fira.
Més informació:
Marta Martínez
Tècnica del Parc Rural del Montserrat
martinezsrtb@diba.cat