3 d'abril de 2022
La Fundació Alícia ens prepara una recepta a base de cabrit i verdures del Parc Rural del Montserrat per acabar d’afrontar aquests dies més frescos. És una recepta molt nutritiva i fàcil de fer per sorprendre a tots els de casa. Preneu nota:
Ingredients (2 persones):
- 400 g de cabrit tallat a trossos
- 80 g de mongetes blanques cuites
- 1 ceba de figueres
- 150 g de carabassa
- 100 g de col
- 1 grapat d’espinacs
- 1 gra d’alls
- Unes fulles de julivert
- 500 ml de brou vegetal o aigua
- 1 branca de farigola
- Pebre vermell dolç
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
- Pebre
Elaboració
- Salpebrem els talls de cabrit.
- Netegem la col i la tallem a tires molt primes. Pelem i tallem la carabassa a daus, la ceba a tires primes i l’all a làmines primes. Netegem i piquem les fulles de julivert.
- Escalfem un rajolí d’oli d’oliva en una paella a foc mitjà.
- Afegim a la paella la ceba, l’all, la carabassa i el julivert. Fem un sofregit a foc mitjà durant 10 minuts.
- Afegim el cabrit, el pebre vermell i el vi. Ho remenem i ho deixem coure fins que estigui reduït.
- Posem la col, el brou i ho bullim a foc suau uns 20- 30 minuts.
- Per acabar, posem les mongetes, els espinacs, els aromàtics i ho coem 5 minuts més.
- Retirem del foc, rectifiquem de sal, pebre i ho servim.
Trobareu més receptes amb cabrit al nostre canal de Youtube!
Bon profit!