Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

S’inaugura l’Espai Montserrat al nou Centre Cultural Cal Puigjaner (Olesa de Montserrat)

  • WhatsApp Image 2023-03-06 at 16.03.49

6 de març de 2023El dissabte 11 de març s’inaugurarà l’Espai Montserrat a l’antic casal Cal Puigjaner d’Olesa de Montserrat, membre del Parc Rural del Montserrat i seu de l’ens gestor. 

 

L’Espai Montserrat es tracta d’un projecte que es divideix entre l’Espai Terra i ànima, i l’espai de l’exposició del Parc Rural del Montserrat, coneguda com ‘Menja't el Parc Rural’. La finalitat d’aquesta iniciativa és homenatjar als pagesos, ramaders i elaboradors del Parc i donar visibilitat a aquest sector d'una manera fresca i moderna, mitjançant panells amb fotografies dels mateixos pagesos i projeccions de curtmetratges.

 

Les portes obertes seran de 18h a 20h del vespre. A partir de les 18:30h tothom que hi hagi podrà gaudir d’un tastet de productes del Parc Rural del Montserrat. 

 

Aquest espai, que al seu interior també consta d’un espai on poder fer exposicions temporals, i que té també espai exterior, estarà obert, en principi, durant les tardes entre setmana, i dissabte tot el matí i la tarda. S’hi faran activitats de tota mena, siguin culturals o gastronòmiques.

 

 

Més informació:

Marta Martínez

Tècnica del Parc Rural del Montserrat

martinezsrtb@diba.cat


Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona