Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

S’inaugura el nou mercat de pagès a Olesa de Montserrat

  • 9d16d503-4e3c-4799-8c33-0a2db7d67bb7

24 d'abril de 2022El dissabte 7 de maig el Parc Rural del Montserrat celebrarà la primera edició del mercat de pagès a Olesa de Montserrat. Aquest nou mercat té com a objectiu promoure la venda directa per part dels productors i elaboradors del Parc, així com consolidar la marca Parc Rural del Montserrat entre els consumidors.

 

Es tracta, doncs, d’una oportunitat pels productors de l’entorn del Parc Rural del Montserrat per donar-se a conèixer, establir un nou punt de venda i tenir contacte directe amb els consumidors. El fet que el client/a pugui parlar amb el mateix pagès/a o productor/a és un fet que avui dia es valora molt i que, tothom que assisteixi al mercat d’Olesa, ho podrà fer en persona.

 

Per donar a conèixer el nou mercat i reivindicar l’espai agrari i els seus productes es duran a terme diferents propostes entorn del mercat de pagès. El mercat començarà a les 10h del matí amb les parades dels productors i la jornada seguirà amb un taller infantil a càrrec de Fal·lera Olesana, visites guiades a l’exposició de temàtica agrícola ‘Temps de marges i barraques’ amb Joan Soler i un showcooking amb productes del Parc de la mà de Jordi Llobet - xef manresà amb una Estrella Michelin-. A les 13h els assistents i paradistes podran gaudir d’un Concert amb Julivert. El mercat es tancarà amb un dinar popular amb productes del Parc Rural del Montserrat a càrrec de l’Associació Cultural La Festa dels Miquelets.

 

 

El ​​mercat d’Olesa serà una jornada de caràcter festiu on s’hi han implicat entitats del municipi per dinamitzar-lo mitjançant activitats culturals, tallers i música. Això permetrà que els visitants no sols puguin comprar productes de qualitat i quilòmetre 0 sinó que també puguin compartir estones especials en família i celebrar una diada especial.

 
Més informació:

Marta Martínez

Tècnica del Parc Rural del Montserrat

martinezsrtb@diba.catAmb la col·laboració de
Diputació de Barcelona