14 de desembre de 2021
El restaurant Cal Noio (El Bruc) ens ha preparat la recepta de la massa de les seves delicioses pizzes. El secret: utilitzar oli del Bruc. Recorda que pots farcir la teva pizza amb aliments que pots trobar al Parc Rural del Montserrat com ara verdures, formatge, pollastre i ous.
Ingredients (4 persones):
600 gr farina
5 gr llevat fresc
400 gr aigua
30 gr oli del Bruc
Sal al gust
Elaboració:
- Posem la farina, el llevat fresc, l’aigua, l’oli del Bruc i la sal en un bol i amassem molt bé.
- En una superfície plana continuem amassant fins a obtenir una massa homogènia. Deixem reposar la massa 24 hores al frigorífic.
- L’endemà fem boles individuals i tornem a amassar molt bé cada porció. Deixem reposar la massa 24 hores més al frigorífic.
- L’endemà estirem la massa i afegim els ingredients que més ens agradin. Un cop tenim la pizza farcida, la posem al forn. Ara només fa falta esperar uns minuts perquè la pizza es cogui bé.
Bon profit!