Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

Neix la figura de dinamitzador a la Sala de Desfer del Parc Rural del Montserrat

  • 20221103_DTA_SalaDesferPRM_PatxiUriz_Marganell_Interior_Classe_DSC2443

27 de juny de 2023La Sala de Desfer de Marganell El Tall impulsarà una prova pilot, incorporant la figura de dinamitzador, per començar a treballar conjuntament amb ramaders i poder obrir l’obrador compartit a futurs usuaris. 

 

Els propietaris de Ribalta Carnissers seran qui dinamitzaran la Sala de Desfer. Empresa experta i amb un alt coneixement de la carnisseria i ramaderia a la Catalunya central,  i coneixedors d’aquesta tipologia d’infraestructures de productes carnis. La seva tasca no només consistirà a dinamitzar la comunicació d’El Tall, sinó que ajudaran a l’organització i coordinació del funcionament de la sala. Des de decidir com caldria treballar, comprovar l’equipament o ocupar-se de l’inventari fins a coordinar-se amb els ramaders i assessorar-los i formar-los, conjuntament amb l’equip tècnic de l’Associació Parc Rural del Montserrat. Per tant, la tasca d’aquests experts consistirà, en termes generals, en fer una posada a punt d’aquest obrador compartit de Marganell, amb l'objectiu de donar suport als productors i elaboradors del Parc Rural del Montserrat.  

 

Aquesta iniciativa s’ha pogut fer gràcies a l’Ajuntament de Marganell, la Diputació de Barcelona, el Parc Rural del Montserrat i els ajuts PEAC de la Generalitat de Catalunya (Ajuts per al foment de la transformació del sistema agroalimentari i pesquer català alineat amb l'Estratègia Alimentària de Catalunya) amb els quals s’ha subvencionat el projecte. 

 

La idea és començar a fer proves i treballar-ho durant tot l’estiu i part de la tardor per tenir-ho enllestit el desembre, i que de cara l’any que ve es pugui posar en marxar i obrir la Sala de Desfer a ramaders que vulguin fer ús de les instal·lacions.Més informació:

Equip tècnic del Parc Rural del Montserrat

parcruralmontserrat@diba.cat


Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona