Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

Neix el Mercat del Parc Rural del Montserrat

  • Mercat del Parc Rural del Montserrat (3)
  • Xerrada informativa Mercat del Parc Rural del Montserrat

9 de febrer de 2022Fruit de la demanda del sector agrícola i de les administracions per impulsar la venda directa i millorar la viabilitat de les explotacions, neix el nou Mercat del Parc Rural del Montserrat. Aquest mercat, que se celebrarà a les poblacions del Bruc i Olesa de Montserrat, té com a objectiu modernitzar, dinamitzar i consolidar la marca Parc Rural del Montserrat entre els consumidors.


Per aconseguir una major participació de públic i reivindicar l’espai agrari i els seus productes es duran a terme diferents propostes entorn del mercat de pagès. Es tracta d’activitats com concerts de música, degustacions de gastronomia local, espectacles familiars, tallers sobre nutrició i vida saludable, etc. D’aquesta manera, cada dia de mercat serà una jornada de caràcter festiu però alhora representativa dels valors del nou projecte. Els visitants no sols podran comprar productes sinó que també podran compartir estones especials amb la família, els amics i gaudir d’una diada especial.


El Mercat del Parc Rural del Montserrat es posarà en marxa aquest any al Bruc i a Olesa com a prova pilot. Tanmateix, no es descarta que la iniciativa s’estengui a altres ajuntaments de la zona. Està previst que se celebri el primer dissabte de mes a Olesa i el segon diumenge al Bruc, però les dates encara s’han de confirmar.


Les primeres reunions informatives per als productors sobre el nou Mercat del Parc Rural del Montserrat van arrencar el passat 3 de febrer al Bruc, on van assistir-hi 13  productors de diferents sectors. En aquesta trobada es van explicar els requisits per participar-hi, el reglament i el funcionament. El dijous 10 de febrer es durà a terme a Olesa per traslladar la informació al poble veí.Més informació:
Marta Martínez
Tècnica del Parc Rural del Montserrat
martinezsrtb@diba.cat


Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona