Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

Minihamburguesa de pollastre

  • WhatsApp Image 2022-07-04 at 10.34.54
  • WhatsApp Image 2022-07-01 at 12.46.14

28 de juny de 2022



Avui us presentem una recepta del restaurant La Tasqueta del Bruc que podreu degustar aquest mes de juliol a La Ruta de la Tapa del Bruc en format miniatura. La minihamburguesa de pollastre de l’estable dels 4 vents amb formatge i salsa de mel de Rius de Nèctar i mostassa és un plat ideal per menjar a l’estiu amb amics o família i que ben segur agradarà també a la canalla. Preneu nota per fer-la a casa: 

 

Ingredients:

 

  • Pollastre
  • All
  • Julivert
  • Formatge
  • Pa cristal·lí
  • Mel
  • Mostassa
  • Maionesa
  • Oli
  • Sal i pebre

 

Elaboració:

 

  1. Esmicolar i picar 30g de pollastre
  2. Afegir al pollastre all, julivert, sal i pebre i amassar-ho bé fins que quedi ben homogeni
  3. Donar-hi forma d’hamburguesa
  4. Coure la carn amb oli d’oliva en una paella 
  5. Agafar el pa cristal·lí, posar-hi l’hamburguesa, afegir-hi el formatge i la salsa de mel i mostassa

 

Elaboració de la salsa:

Barrejar una mica de mel, mostassa i maionesa i emulsionar-ho bé fins que quedi ben homogeni. 



Bon Profit!

 


Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona