28 de juny de 2022
Avui us presentem una recepta del restaurant La Tasqueta del Bruc que podreu degustar aquest mes de juliol a La Ruta de la Tapa del Bruc en format miniatura. La minihamburguesa de pollastre de l’estable dels 4 vents amb formatge i salsa de mel de Rius de Nèctar i mostassa és un plat ideal per menjar a l’estiu amb amics o família i que ben segur agradarà també a la canalla. Preneu nota per fer-la a casa:
Ingredients:
- Pollastre
- All
- Julivert
- Formatge
- Pa cristal·lí
- Mel
- Mostassa
- Maionesa
- Oli
- Sal i pebre
Elaboració:
- Esmicolar i picar 30g de pollastre
- Afegir al pollastre all, julivert, sal i pebre i amassar-ho bé fins que quedi ben homogeni
- Donar-hi forma d’hamburguesa
- Coure la carn amb oli d’oliva en una paella
- Agafar el pa cristal·lí, posar-hi l’hamburguesa, afegir-hi el formatge i la salsa de mel i mostassa
Elaboració de la salsa:
Barrejar una mica de mel, mostassa i maionesa i emulsionar-ho bé fins que quedi ben homogeni.
Bon Profit!