Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

El Parc Rural del Montserrat estrena vídeo promocional amb dues dones com a protagonistes

  • Captura de Pantalla 2023-06-06 a las 15.58.48
  • 05-30-trailer-h.mp4

7 de juny de 2023El Parc Rural del Montserrat presenta un vídeo promocional que visibilitza l’alt valor productiu, cultural, paisatgístic i ambiental del Parc. L’objectiu del vídeo és difondre activitats agrosilvopastorals, fomentar la connexió camp-ciutat i apropar els i les productores amb els consumidors.

 

El vídeo és protagonitzat per dues dones emprenedores del Parc, la Maria Rovira, pagesa ecològica, i la Valentina Muñoz, pastora de cabres lleteres. Des del Parc s’ha optat per dues dones com a representants de la pagesia, per donar veu a les grans oblidades del sector agrari, doncs es tracta d’un sector molt masculinitzat que sovint fa invisible el paper cabdal i l’aportació de les dones en les empreses agràries, al sector agrari  i al món rural en conjunt.

 

Les protagonistes dels vídeos expliquen, des de la seva experiència personal, la importància de la seva activitat i de preservar-la. Amb aquestes històries inspiradores es pretén presentar de manera clara, atractiva, fresca i innovadora, activitats agrícoles que es fan al Parc Rural.Més informació:

Marc Riera 

Tècnic del Parc Rural del Montserrat

rierammrcng@diba.cat


Dades d'interès

Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona