29 de novembre de 2021
El passat 27 de novembre es va celebrar la XXI Jornada Gastronòmica de la Llenega i productes de tardor de Marganell. Els assistents van mostrar-se molt satisfets amb l’esdeveniment, que comptava amb un tast gastronòmic de tapes elaborades amb bolets i aliments de proximitat del Parc Rural del Montserrat. També va participar l’Associació de Productors de Mató de Montserrat, formada per Cal Pujolet, Cal Fermí, Cal Florí, Cal Santamaria i Ca la Pruvi, que van ser els responsables d’oferir les postres als assistents de la Festa. Van presentar des de matons tradicionals fins a coques de mató i flams d’ou i coco. Tot això va anar acompanyat de vi DO Pla de Bages de l’Oller del Mas.
La jornada va resultar molt animada gràcies a la música de Nacho Romera i Gerard Mavi, que van sorprendre i engrescar els assistents amb les seves cançons.
Més informació:
Marta Martínez
Tècnica del Parc Rural del Montserrat
martinezsrtb@diba.cat