Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

El Tall, la sala de desfer del Parc, estrena mural

  • WhatsApp Image 2022-04-22 at 3.20.25 PM (1)
  • IMG5692

4 de maig de 2022El Tall, la sala de desfer d’ús compartit del Parc Rural es renova per fora amb l’estrena d’un mural il·lustrat per l’artista Nirvana Jiménez. En aquest mural, que ocupa tota la paret exterior de l’edifici, es recrea una escena del paisatge i la ramaderia  característics de la zona del Parc Rural del Montserrat. 

A més, s'ha creat també una imatge gràfica de la senyalèctica, que és comú amb altres obradors comptartits de la Demarcació de Barcelona. 

El Tall no és l’únic que estrena decoració; també s’estan il·lustrant amb elements gràfics similars els altres obradors compartits que existeixen a la demarcació de Barcelona i que formen part de l’acció ‘Rural Equipa’t’ per equipar obradors compartits, del programa BCN Smart Rural, de la Diputació de Barcelona. Els altres obradors compartits  són: l’escorxador mòbil que opera a les comarques centrals;  El Quall (formatgeria d’Alpens); L’Obradora (obrador de transformació vegetal i cuina compartida de Manresa) i l’escorxador pilot modular del Moianès.

 

La decoració exterior d’alguns d’aquests edificis s’ha dut a terme per aportar un toc modern i uniforme al concepte d’obradors compartits i per retre homenatge, a través d’escenes rurals, de les feines de ramaderia i pagesia que es desenvolupen a territoris com el Parc Rural del Montserrat. 

 

Actualment, la comarca del Barcelonès compta amb un total de quinze equipaments per a l’elaboració i transformació agroalimentària compartits, nou dels quals són d’iniciativa pública. 
Més informació:

Marta Martínez

Tècnica del Parc Rural del Montserrat

martinezsrtb@diba.cat

 


Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona