Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

El Pla de Lluna arriba a Castellbell i El Vilar a principis de juliol

  • Pla de Lluna 2023

8 de juny de 2023El Pla de Lluna és un acte que tindrà lloc la nit de lluna plena del 3 de juliol a Castellbell i El Vilar. Es tracta d’un esdeveniment de petit format que se celebrarà al Racó de Cal Macari, al Pla del Masroig a Sant Cristòfol de Castellbell i el Vilar. 

 

Amb la cara nord de la Muntanya de Montserrat de fons i enmig de la natura, el Pla del Masroig és un indret privilegiat per observar la sortida de la lluna plena. Enguany, la sortida anirà acompanyada de la música el Clar de Lluna de Beethoven i Debussy. Abans de l’espectacle es repartirà una llesca de pa amb tomàquet amb embotit i una copa de vi o refresc i, tothom qui ho desitgi, es podrà apuntar a un tast de vins D.O. Pla de Bages i formatges artesans de la zona, guiat pel sommelier Josep Belmonte. El tast té un aforament límit de 16 persones. 

 

A partir de les 20:30h es podrà gaudir del ressopó, el tast i del petit mercat de productes locals que hi haurà a l’entrada. A les 22:00 hores és quan començarà l’actuació dels joves artistes Arnau Ferrar, Anna Ferrer i el grup Trending Covers. 

 

Per assistir al Pla de Lluna és necessari treure l’entrada amb antelació. Les entrades es poden adquirir a través d’aquest enllaç. 

 

 

Més informació:

Marc Riera 

Tècnic del Parc Rural del Montserrat

rierammrcng@diba.cat


Dades d'interès

Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona