Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

El Parc Rural del Montserrat estrenarà un Mercat de Pagès a la primavera del 2022

  • 20201215_DTA_PRM_PatxiUriz_Romanescu_Abrera_DSC5553
  • 20201216_DTA_RM_PatxiUriz_DesayunoCasarural__DSC5718
  • 20201215_DTA_PRM_PatxiUriz_QuesodecabrabañadoenaceiteOliva_Vacarisses_DSC5306

2 de desembre de 2021El Parc Rural del Montserrat ha començat a treballar, juntament amb la Diputació de Barcelona, per oferir un Mercat de Pagès a la ciutadania de la zona. Aquesta iniciativa, que té l'objectiu de posar en valor l'espai agrari, els productes i serveis del territori té previst posar-se en marxa a la primavera del 2022.

 

El Mercat es celebrarà cada quinze dies a les poblacions del Bruc i Olesa de Montserrat de manera alterna. L'horari serà de 10h a 15h i el visitant podrà comprar una gran varietat de productes cultivats i produïts al Parc Rural del Montserrat, com ara hortalisses, fruits secs, oli i olives, carn de xai, cabrit i vedella, formatges, mató i derivats làctics, pa i productes de pastisseria artesans, plantes aromàtiques i vins i caves. A part de poder omplir la cistella de productes de km0, el Mercat de Pagès vol ser una experiència per a passar el dia, ja sigui gaudint de plats elaborats amb productes locals als food trucks, tallers sobre nutrició i vida saludable, espectacles familiars, activitats musicals per a totes les edats o xerrades informatives sobre el Parc Rural.

 

Aquesta iniciativa es va aprovar a la 3a Assemblea ordinària de l'Associació Parc Rural del Montserrat (APRM), que va tenir lloc el passat 2 de desembre a l'Ajuntament de Marganell.

 

Més informació:

 

Marta Martínez

Tècnica del Parc Rural del Montserrat

martinezsrtb@diba.cat


Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona