Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

El Celler Can Morral del Molí participa en una verema solidària

  • Vinyes-Catalunya-1536x927
  • 239554612_6485415514832363_9125191467270241348_n

22 de juliol de 2022El diumenge 4 de setembre se celebrarà la Verema Solidària, una iniciativa que pretén sensibilitzar, promoure la solidaritat i la creació de valor compartit tot impulsant el compromís social i creant oportunitats per a les persones que no tenen unes condicions de vida dignes. Un dels cellers participants serà la finca ecològica Can Morral del Molí (Ullastrell). Aquest celler organitzarà activitats relacionades amb el món del vi que donaran la possibilitat a tots els participants a conèixer de primera mà com es fa el vi i com funciona un celler català.

 

La jornada tindrà lloc a Can Morral, començarà a les 10h del matí i acabarà a les 17h de la tarda i l'aportació a la iniciativa serà de 40€ per participant. Tots els assistents podran conèixer les peculiaritats d’aquest celler històric on generació rere generació han fet possible mantenir unes vinyes centenàries.

 

La Verema Solidària porta el lema “Talla amb la pobresa i l’exclusió social” i neix amb l’objectiu de donar suport a projectes socials que lluiten contra la pobresa i l’exclusió social al territori català. La inciativa ha estat possible gràcies a Impulsa Fundraising, associació especialitzada en captació de fons, juntament amb els cellers coorganitzadors, patrocinadors i empreses.

 

Compra d’entrades: https://www.veremasolidaria.org/cat/activitat/verema-solidaria-a-can-morral-del-moli 

 

 

Més informació:

Marta Martínez

Tècnica del Parc Rural del Montserrat

martinezsrtb@diba.cat

 

 


Dades d'interès

Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona