Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

Crema de carabassa i codony

  • Crema_calabaza_membrillo-810x810.jpeg

23 de setembre de 2022



La tardor és una època de l’any perfecta per tornar a degustar cremes calentes. En aquesta ocasió, us compartim la deliciosa recepta de crema de carabassa i codony que trobareu al blog de gastronomia FlavorCook. És una recepta fàcil de fer, rica en vitamina C i font d’antioxidants. Preneu nota.

 

Ingredients (2 persones):

  • 500 grs. de carabassa
  • 1 codony
  • 3 cebes
  • Aigua
  • AOVE
  • Comí en pols
  • Sal i pebre molt

 

Elaboració:

  1. Pelem i tallem a trossets petits el codony, la carabassa i les cebes. 
  2. En una olla amb oli d’oliva verge extra, saltegem les cebes. Un cop es comencin a daurar, afegim la carabassa i el codony i deixem que es fregeixin bé.
  3. Salpebrem i hi posem un bocí de comí en pols.
  4. Passats uns 10 minuts, incorporem l’aigua fins a cobrir les verdures. 
  5. Cuinem a foc lent fins que les verdures estiguin cuites (hem de tenir en compte que el codony triga una mica més)
  6. Retirem del foc i amb l’ajuda d’una batedora, triturem bé les verdures fins que quedi una textura cremosa. 
  7. Ho servim*

 

*Per la presentació, podem decorar la crema amb albergínia saltejada, sèsam i esferes d’oli d’oliva verge extra.

 

 

Bon profit!


Dades d'interès

Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona