Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

Sopa de mongetes i cabrit

  • Captura de pantalla 2022-04-04 a las 11.28.37.png

3 d'abril de 2022



La Fundació Alícia ens prepara una recepta a base de cabrit i verdures del Parc Rural del Montserrat per acabar d’afrontar aquests dies més frescos. És una recepta molt nutritiva i fàcil de fer per sorprendre a tots els de casa. Preneu nota: 

 

Ingredients (2 persones):

  • 400 g de cabrit tallat a trossos
  • 80 g de mongetes blanques cuites
  • 1 ceba de figueres
  • 150 g de carabassa
  • 100 g de col
  • 1 grapat d’espinacs
  • 1 gra d’alls
  • Unes fulles de julivert
  • 500 ml de brou vegetal o aigua
  • 1 branca de farigola
  • Pebre vermell dolç
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre

 

Elaboració

  1. Salpebrem els talls de cabrit.
  2. Netegem la col i la tallem a tires molt primes. Pelem i tallem la carabassa a daus, la ceba a tires primes i l’all a làmines primes. Netegem i piquem les fulles de julivert.
  3. Escalfem un rajolí d’oli d’oliva en una paella a foc mitjà.
  4. Afegim a la paella la ceba, l’all, la carabassa i el julivert. Fem un sofregit a foc mitjà durant 10 minuts.
  5. Afegim el cabrit, el pebre vermell i el vi. Ho remenem i ho deixem coure fins que estigui reduït.
  6. Posem la col, el brou i ho bullim a foc suau uns 20- 30 minuts.
  7. Per acabar, posem les mongetes, els espinacs, els aromàtics i ho coem 5 minuts més.
  8. Retirem del foc, rectifiquem de sal, pebre i ho servim.

 

Trobareu més receptes amb cabrit al nostre canal de Youtube!

 

Bon profit!


Dades d'interès

Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona