23 de novembre de 2021
La Nadine i en Francesc del Cafè de Marganell ens han preparat una recepta a base d’un dels productes estrella d’aquesta temporada: els bolets. Recorda que pots comprar tots els ingredients al Parc Rural del Montserrat, especialment la carn de vedella, els bolets, l’oli i el formatge.
Ingredients (4 persones):
200 gr de carn picada de vedella
200 gr de carn picada de porc
400 gr de bolets variats
2 ous
Pa ratllat
Sal
Pebre
Oli
Enciam
Tomàquet
Formatge pedra de Cal Pujolet
Quètxup
Mostassa
Panets d’hamburguesa
Elaboració:
- Tallem els bolets i els saltegem amb una mica de sal perquè deixin anar l'aigua. Un cop saltejats els deixem refredar una mica.
- Posem en un bol gran la carn picada de vedella i de porc, els bolets, un polsim de sal i pebre al gust, un ou i pa ratllat. Remenem perquè la massa es compacti i, posteriorment, la deixem reposar una estona a la nevera.
- Per fer la salsa de l’hamburguesa, fem la maionesa amb un ou i oli (1 part d’ou per 2 d’oli) i afegim el quètxup i la mostassa.
- Fem la forma de les hamburgueses i reservem.
- Coem les hamburgueses a la planxa o a la brasa al punt desitjat i afegim un tros de formatge pedra damunt perquè es desfaci.
- Torrem el pa per la part interior a la planxa o brasa i afegim la salsa, l'enciam i el tomàquet.
- Muntem l'hamburguesa sobre el panet i ja la tenim llesta per menjar! Si es vol es pot acompanyar el plat amb unes patates fregides.
Bon profit!
Més informació:
El Cafè de Marganell